tag:blogger.com,1999:blog-9202978071516268223.post8175197596558546535..comments2024-02-25T09:39:43.409+01:00Comments on Echt Eten, Puur Koken: Gemak en ongemak van gezond etenEcht Eten, Puur Kokenhttp://www.blogger.com/profile/07933567350154127825noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-9202978071516268223.post-83411201831930659482015-07-11T23:00:36.455+02:002015-07-11T23:00:36.455+02:00Snel en ook nog gemakkelijk mee te nemen zijn sla ...Snel en ook nog gemakkelijk mee te nemen zijn sla wraps. Bladeren van ijsbergsla en dan vleeswaren of zalm er tussen met een prikkertje in een bakje en klaar is je take away! Als ik thuis ben neem ik vaak sla met een half blikje zalm, wat olijven ent tomatjes. OlgaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202978071516268223.post-61851262941534615862015-07-08T17:18:24.716+02:002015-07-08T17:18:24.716+02:00Herkenbaar! Ook voor mij is het nadeel alles klaar...Herkenbaar! Ook voor mij is het nadeel alles klaarmaken. Als m'n vriend laat thuis komt van werk en ik heb geen energie om te koken, dan is het al snel heel makkelijk en verleidelijk om snel even ongezonde voeding te halen! Dat is voor ons dus ook de grootste valkuil, de tijd en energie die het toch wel kost. Voor de lunch hebben we dit opgelost door inderdaad meestal 's avonds dubbele porties te maken en dan de overschot als lunch te eten. Als we geen lunch hebben kunnen maken is het meestal een glutenvrij broodje (zonder e-nummers) met ei, of avocado. Sofiehttp://tussendromenenleven.benoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202978071516268223.post-64660528348406329172015-07-08T08:19:07.662+02:002015-07-08T08:19:07.662+02:00ja doe ik ook vaak, ik heb nu bijvoorbeeld 3 keer ...ja doe ik ook vaak, ik heb nu bijvoorbeeld 3 keer achter elkaar dezelfde lunch, de ene keer met een eitje, vandaag met een overgebleven gehaktballetje van gisteren en morgen met een beetje zalm.Min of Meerhttps://www.blogger.com/profile/10029102791345624223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202978071516268223.post-34977305225579342922015-07-07T20:22:30.810+02:002015-07-07T20:22:30.810+02:00Omelette is altijd datgene wat ik maak als ik onve...Omelette is altijd datgene wat ik maak als ik onverwachts eet. Heel snel: tomaat/roerei.Lothttps://www.blogger.com/profile/00312919253776311699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202978071516268223.post-18015781116504052702015-07-07T19:41:08.962+02:002015-07-07T19:41:08.962+02:00PS havermout appel crumble, Google maar eens. Erg ...PS havermout appel crumble, Google maar eens. Erg lekker als lunch en je kunt porties maken voor meerdere keren.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202978071516268223.post-91811784823801141522015-07-07T19:39:54.834+02:002015-07-07T19:39:54.834+02:00Waarom lunch je niet met het avondeten van de dag ...Waarom lunch je niet met het avondeten van de dag ervoor? Avocado, tonijn, zalm of ei erbij en klaar.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202978071516268223.post-7928263423902716322015-07-07T19:09:43.813+02:002015-07-07T19:09:43.813+02:00Heel herkenbaar.
Als ik een weekmenu maakpakik er...Heel herkenbaar. <br />Als ik een weekmenu maakpakik er altijd mijn agenda bij om te zien welke dagen ik misschien geen tijd heb om te koken. Niet waterdicht maar het helpt wel. Ook eet ik sowiso regelmatig 2 dagen hetzelfde,veelminder werk en echt geen straf.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13431958318942096542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202978071516268223.post-89382578782251122122015-07-07T17:55:04.618+02:002015-07-07T17:55:04.618+02:00Misschien ben je te streng voor jezelf?Meestal eet...Misschien ben je te streng voor jezelf?Meestal eet ik een prakje vd vorige dag als lunch,met wilde tomaten en wat sla.En als ik werkelijk zin in brood heb,dan eet ik dat!Maar wél het beste brood wat er te vinden is. Voor mij is dat speltzuurdesem vd bio-bakker,met biologische brandnetelkaas of notenpasta. Maar ja ik eet ook niet paleo,maar gewoon biologisch,met zeer weinig brood,wel volkorenbasmati,volkoren couscous en bio-aard,mét schil,wel in kleine hoeveelheden,grSylviaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202978071516268223.post-42539293486884914572015-07-07T16:30:10.351+02:002015-07-07T16:30:10.351+02:00Ja hardstikke leuk.Drie keer per dag achter het vu...Ja hardstikke leuk.Drie keer per dag achter het vuur staan. Meestal ;-) Maar inderdaad die dat geplan. Warm eten voor s,avonds klaar hebben staan als ik de deur uit geweest ben is te doen.Maar dat tussen de middag . Dan mis ik even snel een boterham met pindakaas maken en naar binnen schuiven bij het aanrecht of in een plastic zakje een paar mee nemen voor onderweg soms wel heel erg . <br />Nieuwe "dingen ontdekken is ook heel leuk .Las nu over kabeljouw lever in een blikje waar heel veel vit A en de goede omega 3 in zouden zitten .Het is nog lekker op een wafel of een maismeel pizza ook .En goedkoop en altijd in huis te hebben.<br />Irma Anonymousnoreply@blogger.com