- 1 blik kokosmelk
- 3 el havermoutmeel
- 1 theelepel kaneelpoeder
- 1 theelepel vanillepoeder
Alles mengen in een pannetje, aan de koken brengen. Laten pruttelen tot je ziet dat het gaat binden. Af laten koelen en klaar, meer is het niet.
Met dit als basis kun je er van alles doorheen gooien denk ik. Kokosmelk heeft de neiging er wat grijzig uit te zien, en dat was dus nu ook het geval. Maar dat moet je niet ervan weerhouden het naar binnen te werken.
Precies een jaar geleden dat ik trouwens hier een post plaatste, schandalig. Maar ik geloof dat ik weer inspiratie voel opborrelen dus wie weet... (als er nog iemand is die dit leest)
Precies een jaar geleden dat ik trouwens hier een post plaatste, schandalig. Maar ik geloof dat ik weer inspiratie voel opborrelen dus wie weet... (als er nog iemand is die dit leest)
Gelezen😉
BeantwoordenVerwijderenZiet er goed uit, ga ik zeker proberen. Heb de benodigdheden ook altijd wel in huis, dus dat komt goed. groet, Marjan
BeantwoordenVerwijderenGelezen!
BeantwoordenVerwijderenKlinkt wel lekker, ik zoek nog een vla voor bij de vele bramen die ik nog in de vriezer heb. Dit eet ik dan als laat ontbijt rond 10 uur.
gelezen ;-)
BeantwoordenVerwijderenHa, ja, ik heb het ook gelezen. Kom maar door met de nieuwe posts! :)
BeantwoordenVerwijderenGroet! Christel
Welkom terug.
BeantwoordenVerwijderenSlim. Als je hem zo vers maakt als jij dan loop je ook niet de kans dat de yoghurt niet vloeibaar meer is. Dat is me een paar keer overkomen met die van de winkel die je noemt. Dan voel ik me helemaal bekocht voor dat geld.
BeantwoordenVerwijderenN.