Wat eten we deze week?
Vrijdag:
Garnalencurry met courgettenoedels (recept volgt)
Zaterdag:
Eten bij vrienden
Zondag:
Courgette-mosterdsoep, met salade
Maandag:
Vaste kookdag van mijn moeder (weet nog niet wat maar meestal overlegt ze vooraf of het voor mij voldoende paleoproof is
Dinsdag:
Vaste soepdag ivm training kind, deze keer kippensoep met courgettenoedels
Woensdag:
Gegrilde kipfilet met auberginepuree (recept volgt) en frittata
Donderdag:
Vis uit de oven naar dit heerlijke recept van Eva
Omdat ik zondag een workshop heb, aangeboden door een lezer van mijn andere blog, is het zaak even goed vooruit te denken. De daar aangeboden lunch is niet geschikt voor mij (gluten). Ook logeer ik de avond ervoor bij mijn vriendin. Dat is niet alleen gezellig maar ook praktisch omdat ze niet ver van de workshoplocatie woont.
Ik neem voor de zekerheid een ontbijtje mee omdat we in de ochtend heel weinig tijd hebben en best al vroeg in de auto moeten stappen. Ik maak zaterdag daarom al een bietensmoothie klaar.
Voor de lunch zondag maak ik deze huzarensalade van zoete aardappel, wortel, doperwtjes, augurk en avocado. Zelf leuk ik dat meestal nog wat op door kleine gehaktballetjes of een eitje aan toe te voegen. Je kunt hier eindeloos mee afwisselen: bijvoorbeeld de augurk en wortel weglaten en er een meer mediterrane smaak aan geven door olijven en gedroogde tomaten en kip toe te voegen.
Dat was het! Hebben jullie ook al een weekmenu klaar?
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
BeantwoordenVerwijderenEen weekmenu heb ik niet. Maar nu ik ook regelmatig groenten in het ontbijt verwerk,moet ik me aanpassen aan grotere hoeveelheden.
BeantwoordenVerwijderenleuk om mijn recept tegen te komen Martine!
BeantwoordenVerwijderen