10 oktober 2014

Wat schaft de pot deze week

Gezien het feit dat ik me momenteel niet goed voel, maak ik komende week eten klaar dat ik met mijn ogen dicht kan maken en dat allemaal weinig spannend is. Ik moet mezelf echt dwingen nu voldoende groenten te eten want eigenlijk heb ik nu alleen maar trek in zwaar, vet en machtig eten. Altijd als ik heel moe ben.



Vrijdag
Cocktailgarnelen met kokosroomsaus en groene kool

Zaterdag
De keuze van kind. Hij kiest oa voor gebakken haloumikaas. Hoewel ik dat superlekker vind, kan ik dat beter niet eten. Ik maak voor mezelf een salade van bataat, meiknol,avocado, mango en gerookte makreel

Zondag
Hebben we overdag een verjaardagslunch elders. We komen laat in de middag thuis en er is dan weinig tijd. Ik maak vooraf een pan tomatensoep en eet daar wat roerei met zalm bij

Maandag
Kookt oma, dit keer wordt dat omelet gevuld met groenten en kipfilet.

Dinsdag
Soep met ballen!

Woensdag
Pittige kippenbouten uit de oven met amandel-kokossaus, snijbonen en mie van bataat.

Donderdag
Spinaziesoufflé met bakbanaan en wortelfriet uit de oven

3 opmerkingen:

  1. Het ziet er weer prachtig uit, dit lijstje. Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt. Blijft zo flut als je een dip hebt.. je wordt dan zo met de neus op de feiten gedrukt..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oo, en dit kun jij met je ogen dicht... de mijne vallen er bijna uit van jalouzie...
    Het beste!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, ik heb dat ook, nu ik moe ben heb ik ook meer behoefte in vet, zwaar en machtig eten. Moet mezelf echt dwingen om voldoende groente te eten. Morgen ga ik toch maar eens achter die spiraalsnijder aan, want die groentemie/-pasta is echt een slim idee!

    BeantwoordenVerwijderen